Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва.

...
Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва.
Коментари Харесай

Политолози: Президентът Румен Радев заема твърде партизански позиции

Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на е много по-балансиран спрямо президента Първанов. Същевременно виждаме, че пада поддръжката за него, тъй като е по-активен. Интересно е, че по-ниското доверие не се трансформира в отрицание, което демонстрира, че Радев стават по-неинтересен на жителите. Това сподели политологът Стойчо Стойчев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Росен Карадимов от Института за нов стопански прогрес уточни, че краят на мандата му ще покаже същинския резултат. Според него на втората година, президентът Радев задържа доста мощна поддръжка. През втората година той зае по-остри позиции. И напомни, че Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на претендира, че не е част от корумпираните елити, написа вести.бг.

„ 10% спад са от популисткото говорене. Слабите му страна е, че заема прекомерно партизански позиции. Президентът Плевнелиев също заемаше твърда позиция, само че тя не срещна всеобщо утвърждение “, уточни Стойчев.

Карадимов добави, че президентът Радев е дал поръчка при започване на мандата си, че ще бъде коректив на статуквото, а през втората година към този момент е опция на статуквото. Това не е синхрон с политиката на Българска социалистическа партия. Позицията му обаче провокира разделяне в обществото. Той стартира да плаши част от елитите “. Според Стойчо Стойчев, президентът изземва функционалността на опозицията да бъде опция на ръководството.

„ Той е опция на ГЕРБ за сметка на Българска социалистическа партия и това е сериозна поръчка за политическа кариера “.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР